• Haal en breng service
 • De nummer 1 Aixam Dealer
 • Totaal ontzorgd
  8.8 / 10 64 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

eAIXAM

eAixam: 100% Elektrische 45km auto

Aixam is de eerste fabrikant met een volwaardig alternatief voor brommobielen met verbrandingsmotoren: elektrische brommobielen. De eAixam is een volledig elektrische 45km auto met een bereik van ongeveer 80 kilometer met een maximum van 130 kilometer. Daarnaast kan de elektrische Aixam worden opgeladen aan een normaal 220V stopcontant waardoor een extra laadstation aanleggen overbodig is. Dankzij het vervallen van de normale verbrandingsmotor is deze 'brom'mobiel ontzettend stil en comfortabel; een waar genot om in te rijden. Zoals iedere Aixam is ook de eAixam voorzien van vele veiligheidsapecten, 2 jaar volledige fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking en 3 jaar gratis pechhulp.

eAixam aan lader

E-Aixam in het kort

 • +-80km actieradius (max. 130km)
 • Zelf eigenaar van accupakket (geen huur en maandelijkse kosten)
 • 0% geluidshinder
 • 0 gram uitstoot van CO2 en andere milieubelastende deeltjes
 • 3,5 uur opladen van 0-100%
 • 1 uur laden = 25km rijden
 • Accu opladen tijdens het remmen
 • Lithium accutechnologie
 • Krachtige elektromotor trekt vlot op
 • 0% Bijtelling bij zakelijk gebruik
 • Géén wegenbelasting (geldt voor alle Aixam brommobielen)

De eAixam is verkrijgbaar in vier uitvoeringen:

eCity Pack

De eCity Pack is de basisuitvoering van de elektrische Aixam en biedt alle noodzakelijkheden zonder het overbodige. De eCity Pack kan naast de standaarduitrusting ook worden voorzien van een extra standverwarming, lichtmetalen velgen en enkele andere opties. Deze zijn terug te vinden in de configurator. Deze volledig elektrische Aixam is leverbaar vanaf slechts €15.399,-.

Aixam Elektrisch City Brommobiel

eCity Premium

Met de eCity Premium bereikt de elektrische brommobiel een geheel andere klasse. Chrome accenten, lichtmetalen velgen en de meest prachtige kleuren markeren slechts de luxe van buiten. Dit premium gevoel wordt in het interieur echt tastbaar, comfortabele lederen stoelen, een achteruitrijcamera en een sublieme afwerking zijn hier de standaard. De eCity Premium kan verder worden uitgebreid met verschillende opties die het comfortniveau nog verder verhogen. Op het gebied van veiligheid zijn er geen keuzes; zowel passieve veiligheid zoals de kooiconstructie als actieve veiligheid met het ABS-remsysteem zijn standaard bij Aixam. De eCity Premium is leverbaar vanaf €18.599,- Configureer uw ideale Aixam. 

Premium eCity Aixam Brommobiel

eCoupé Premium

De eCoupé Premium geniet van dezelfde uitrusting en afwerking als de eCity Premium met een Coupé carrosserie. Vanwege de verlengde koets is meer bagageruimte beschikbaar en krijgt deze 100 procent elektrische 45km auto een nog eleganter karakter. Uiteraard beschikt de eCoupé Premium ook over een lederen interieur, touchscreen met achteruitrijcamera en alle veiligheidsfeatures. Vanaf €19.499,- geniet u van deze prachtige elektrische 45km auto. Stel hem snel samen in de configurator.

Aixam eCoupe Premium Brommobiel

eCoupé GTI

Ultieme sportiviteit en comfort zonder geluid? Dan is enkel eCoupé GTI van Aixam een optie. Carbonlook afwerking, sportstoelen en stoere 16 inch lichtmetalen velgen maken deze elektrische 45km auto een echte GTI. Met 1000 liter bagageruimte, een touchscreen multimediasysteem met achteruitrijcamera en ABS-remsysteem bereikt u iedere bestemming veilig, geruisloos en met al uw bagage. Voor de eCoupé GTI zijn er tientallen configuraties mogelijk die allemaal samen te stellen zijn in de configurator. Dit topmodel is leverbaar vanaf €20.899,-

Aixam Elektrisch GTI

Wat klanten vertellen
Mick coolen

Super fijne service en gemaakt wat ze beloven ook naar 60000 kilometer weer alles perfect gemaakt door brommobielcenter ...

 10 / 10 mick coolen
10-08-2021
Dees fr

ben nu ook weer zeer tevreden over de service al jaren klant en nu weer een andere brommobiel gekocht bedankt

 10 / 10 dees fr
07-08-2021
Olav en anna numans-teunissen

De service die Carlo leverde bij de aanschaf van mijn brommobiel was meer dan goed. 100% betrouwbaar!!

 10 / 10 olav en anna numans-teunissen
08-05-2021
Marketing & Development by Mediazo